Qui Som?

Som un equip de gent jove que fem el què ens agrada i ho fem el millor que sabem i podem. Fem tot el que està a les nostres mans perquè les persones que entren a casa nostra gaudeixen de la proposta gastronòmica i arquitectònica que és el Somiatruites

El Somiatruites és un local d’Igualada ubicat en una antiga adoberia reformat per l’arquitecte Xavier Andrés. La proposta gastronòmica és obra del xef David Andrés, format a la prestigiosa escola Hoffmann. Durant anys ha treballat a les cuines de Neichel, Xavier Pellicer, els germans Roca i actualment és el cap de cuina del tres estrelles Michelin, Àbac de Barcelona amb Jordi Cruz al capdavant. El 2016 va ser proclamat, per segon any consecutiu, millor xef jove de la península pel prestigiós concurs San Pellegrino Young Chef i, a principis de 2017, la famosa revista Forbes el va considerar un dels joves més influents d'Europa, sent capdavanter en la categoria d'Arts. La seva proposta culinària combina els productes de la terra de qualitat amb la cuina d’avantguarda.  

El nostre equip actual està format per Xavier Andrés, Selene Escribano i Laia Cazorla, a la sala i Michael Díaz i Judit Boixaderaa la cuina. 

segueix-nos via: