Somiatruites

El xef igualadí David Andrés publica el seu primer llibre “De l’alta cuina a casa” editat per Columna (en català) i per l’Editorial Planeta (en castellà). Es podrà trobar a les llibreries a partir del dia 21 de març de 2018.

Llegeix més...

El Somiatruites es suma un any més a la llista de sales i locals que acullen exposicions fotogràfiques en el marc del FineArt Igualada. Enguany, és l’obra del fotògraf Ignasi Raventós “Barcelona sota la seva llum”, la que es troba exposada al restaurant.

Llegeix més...

El Somiatruites, un dels 100 millors restaurants de Catalunya. El Somiatruites d’Igualada fa possible que l’Anoia tingui presència a la tria dels millors restaurants de Catalunya. I és que el restaurant igualadí apareix a la “Guia dels millors 100 restaurants de Catalunya”, editada per Espurna Nec&otium i elaborada amb la col·laboració dels professionals de la secció gastronòmica de La Vanguardia i la revista Cuina.

Llegeix més...

David Andrés es proclama millor xef jove de la península ibèrica per tercer any consecutiu en el concurs San Pellegrino Young Chef. El xef del restaurant Somiatruites, David Andrés, ho ha tornat a fer. Aquest dilluns s’ha proclamat per tercer any consecutiu millor xef jove d’Espanya i Portugal, després de competir amb els deu finalistes de la península ibèrica. Aquesta victòria, permetrà al jove xef lluitar pel títol mundial, que es disputarà a Milà, Itàlia, l’estiu del 2018, i pel qual haurà de competir amb una vintena de cuiners d’arreu del món.

Llegeix més...
segueix-nos via: