Notícies

L’Hotel del Somiatruites apareix a la revista ArchDaily, una de les més prestigioses del món en arquitectura

L’Hotel del Somiatruites, projectat per l’arquitecte Xavier Andrés, no deixa de despertar interès en les capçaleres especialitzades en arquitectura d’arreu del món.

La revista ArchDaily, la més llegida del món amb mig milió de lectors diaris, s’ha fet ressò d’aquest edifici situat al barri del Rec d’Igualada. Un hotel que destaca per la integració en l’entorn industrial d’aquest barri emblemàtic a través del disseny –amb la pell i la fusta com a grans protagonistes en l’interiorisme–. L’Hotel del Somiatruites compta amb set habitacions, espais convertibles que l’hoste pot transformar en zona de descans o bé de treball, amagant el llit al sostre, i que s’adapta a les necessitats d’allotjament d’una ciutat mitjana com Igualada, amb força presència de visitants professionals.

Archdaily no és l’única revista especialitzada que s’ha fixat en aquest projecte de l’igualadí Xavier Andrés, capçaleres de prestigi com On Diseño, Plataforma Arquitectura, Promateriales o Arqa s’han fet ressò de l’Hotel del Somiatruites, que ja porta un any i mig en funcionament.